Vacature solo-trombonist m/v

Wil jij muziek maken op eerste divisieniveau in een gezellige vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Brassband Amersfoort (BBA) is een vaste waarde in de 1e divisie. De band heeft een complete bezetting en streeft naar kwaliteit, niet alleen op NBK of concoursen, maar bij iedere gelegenheid.

Naast jaarlijkse deelname aan het NBK organiseert BBA jaarlijks een concert in het voorjaar, een NBK-tryout en een kerstconcert binnen de stadsgrenzen. Verder wordt er ook jaarlijks een andere wedstrijd uitgekozen, binnen of buiten de landsgrenzen, zoals French Open (Amboise), VOBK (Mechelen), DOBC (Groningen) of SurventoBrass (Surhuisterveen), en zoeken we de samenwerking met instrumentalisten/vocalisten, locale muziekverenigingen en koren voor speciale projecten.

Onder leiding van dirigent Vincent Verhage komen wij wekelijks bij elkaar op maandagavond in Amersfoort. Het repetitiebezoek is hoog (wat we ook ‘normaal’ vinden’). In aanloop naar een wedstrijd worden er vaak sectierepetities en een aantal extra repetitie-avonden of -dagen gepland, ook met gastdirigenten.

Naast de muziek is er ook aandacht voor elkaar. We proeven bijvoorbeeld graag elkaars baksels op studiedagen en gaan gemiddeld 1x per 2 jaar samen op buitenlandse reis. Uiteraard is er ook een derde helft: niet verplicht, wel gezellig.

Op korte termijn hebben wij plaats voor een ervaren trombonist(e) en sectie-leider, die ook over solistische capaciteiten beschikt, en zin heeft in een mooi plekje bij een gezellige vereniging. Check onze website (www.brassbandamersfoort.nl) en Facebook-info. Ons eerstvolgende grote optreden is ons concert op 1 juni. Naast specifiek brassband-repertoire geven we dan ook een voorproefje voor ons optreden op het Latin-festival Dias Latinos in Amersfoort op 6 juli.

Spreekt de vacature jou aan? Neem dan snel contact met ons op.