Time for Brass – i.s.m. Brassband Schoonhoven A

Brassband Amersfoort organiseert jaarlijks minstens één concert speciaal voor de eigen achterban en een breed publiek uit Amersfoort en omstreken. Elk jaar wordt voor dit concert gezocht naar een goede samenwerking: de ene keer bieden we een podium aan jonge talenten van de muziekschool, de andere keer werken we met een gevestigde solist. Of zoals dit jaar: een samenwerking met een ander orkest.

Sinds jaren zijn er sterke verbindingen tussen Brassband Amersfoort en Brassband Schoonhoven A, regerend Nederlands Kampioen in de kampioendivisie . Al meer dan 10 jaar spelen diverse leden bij beide bands. Deze verbinding leidt dit keer tot een prachtig gezamenlijk concert. Brassband Schoonhoven A is onder leiding van Erik Janssen onderweg naar deelname aan de DOBC op 10 juni. Voor deze band is dit concert een laatste try-out van hun programma, waarin het prachtige testpiece ‘Explorers on the Moon’ van Paul Raphael centraal staat.

Bij Brassband Amersfoort staat o.a. een prachtige bewerking van de Suite Maria de Buenos Aires van Astor Piazolla op het programma.

Kaarten bestellen
Contactformulier om kaarten te bestellen voor onze concerten!